Evolutie Bull’s Eye Society – Eurostoxx50

​De club bestaat reeds sinds 2007, maar pas vanaf 2010 berekenen wij de evolutie van onze portefeuille op basis van de waarde van het punt.

Onze benchmark is de Eurostoxx50, dit zijn de grootste 50 Europese bedrijven. Hieronder ziet u de procentuele evolutie van de portefeuille van Bull’s Eye Society t.o.v. de Eurostoxx50

In de crisis van 2010 heeft onze portefeuille heel goed stand gehouden (Toen hebben we onze aandelen verkocht waardoor onze portefeuille grotendeels uit cash bestond). 
In 2012 heeft Bull’s Eye Society echter de kans gemist om voluit terug in te stappen waardoor de club een deel van de opwaartse beurstendens gemist heeft.
Vanaf 2013 tot 2016 evolueerde onze portefeuille quasi gelijk met de beweging van de Eurostoxx50.
2017 was echter een minder jaar, toen heeft Bull’s Eye Society teveel belegd in grondstof-aandelen, een verkeerde beslissing blijkt achteraf.
In 2018 kregen de Eurostoxx50-aandelen het moeilijk met de verminderde liquiditeit van de FED en de optrekkende rente, de beleggingen in onze portefeuille hielden beter stand.

Sowieso spreekt Bull’s Eye Society steeds meer nieuwe leden aan.
Hun geïnvesteerde geld wordt goed beheerd en tevens stijgt het beheerd vermogen ieder jaar opnieuw. De stijging van dit vermogen uit zich in een stijging van het bedrag belegd in aandelen en eveneens in een stijging van het beschikbare cash geld.
Het vrije cash geld maakt het voor de club ieder jaar makkelijker om, wanneer er opportuniteiten zijn, hierop in te spelen en bestaande aandelen bij te kopen of nieuwe aandelen te kopen.

undefined

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s