Introductie

Als lid van Bull’s Eye Society ben ik reeds lange tijd geïnteresseerd in beleggen? Waarom? Ik ga er van uit dat iedere belegger ooit wel eens de overweging gemaakt heeft wat zijn geld opbrengt via de klassieke methodes op de bank en wat hij er na aftrek van allerhande kosten en belastingen nog aan overhoudt. Merendeels stelt deze persoon dan vast dat die winst nog niet eens de inflatie overstijgt, m.a.w.: de klassieke spaarder verliest jaarlijks op zijn spaargeld, soms zelfs zonder er zich veel van bewust te zijn.
Daarom zocht ik naar meer rendement. Over vele jaren heen heb ik dan de reis gemaakt van een spaarrekening, over kasbonnen en obligaties naar beleggingsfondsen, om tenslotte zelf wat aandelen te kopen en uiteindelijk deze reis te beëindigen bij Bull’s Eye Society, onze beleggingsclub.
Waarom een beleggingsclub vraagt u? Enerzijds om meer rendement te behalen, dit is echter niet de hoofreden (Uiteindelijk heeft het overgrote aantal van leden van een beleggingsclub geen grote participatie hierin), maar veel meer nog dan een beoogde winst was en is het mijn streven om bij te leren over beleggen.

Eén gedachte over “Introductie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s