WEEKUPDATE  14/06/2020

MACRO

Deze week was er donderdag het grootste dagverlies van de Bel 20 in jaren, ook de S&P 500 crashte met een goede 5%. Reden hiervoor was dat de FED voorzitter aangekondigd had om de lage interesten zeker nog tot 2021 of langer aan te houden – wat beleggers toch even de omvang van de crisis liet beseffen.

In de VS gingen deze week meer en meer staten terug heropenen na de lockdown, wat op een disaster uitdraaide – de besmettingscijfers stegen opnieuw serieus.

Ook in België domineerden vooral de faillissementen de krantenkoppen, Swissport en FNG zijn maar twee bedrijven onder degene die nu serieus in de penarie geraakt zijn. Economisch zijn wij bijlange nog niet uit de slechte tijden.

De portefeuille van de club daalde met 4,8% en de Eurostoxx50 met 2,8% (Vooral omdat de dollar zwakker werd ten opzichte van de Euro).

CLUB

Ik heb naar Art Deco getelefoneerd, helaas stellen zij het zaaltje nog niet terug ter beschikking. Wij gaan dus voorlopig verder digitaal moeten vergaderen.

Tenslotte valt nog te vermelden dat de nieuwe website nu ook officieel beschikbaar is via www.beleggingsclub-dendermonde.be . Deze link mogen jullie dus opslaan onder uw favorieten en aan vrienden en geïnteresseerden doorgeven. bullseyesociety.wordpress.com werkt natuurlijk ook nog.

Tot zo ver voor vandaag, nog een prettig weekend iedereen!

Sven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s